Blog

5 cadeaus voor breisters die alles al hebben

Wie houdt van breien of haken zal super enthousiast zijn om deze cadeaus te krijgen:

1 Breien is het nieuwe yoga

Mok Breien is Het Nieuwe YogaVeruit de meest gekozen tekst door bezoekers van de Nederlandse Breidagen en de Knit & Knot beurs: Breien is het nieuwe yoga op een mok, een tasje of een shopper. Er zijn nu ook mokken voor haaksters!

Tekst Breimeisje ©
Tekening: Maike Oosterbaan ©

Bekijk alle mokken

2. Van een mug een olifant haken

Haaktas van een mug een olifant hakenSpeciaal voor liefhebbers van amigurumi haken! Krijg je geen genoeg van zelfgebreide of gehaakte knuffels, heb je altijd wel een projectje liggen, dan is dit het leukste tasje daarvoor.

Tekst Breimeisje ©
Tekening: Maike Oosterbaan ©

Bekijk alle haaktasjes
Bekijk alle breitasjes

3. Patroonboekje

Breipatroon babyjasje ribbels maat 62-68De meest populaire patroonboekjes? Het babyjasje in wafelsteek, de elfenmuts, het zadelhoesje en de poezenmand.

Bekijk alle 18 patroonboekjes van Breimeisje

4. Compleet pakketje

Haakpakket Breimeisje sportschoentjes rood-witVan een aantal succesvolle ontwerpen bestaan ook kant-en-klare pakketjes. Van het brei- of haakpakket sportschoentjes kunnen precies 4 sokjes dus 2 paar gemaakt worden. Zo heb je altijd een origineel en persoonlijk kraamcadeautje!

Bekijk de haakpakketten
Bekijk de breipakketten

5. Breitas / shopper

Breitas BreimeisjeHou je huiskamer opgeruimd en bewaar al je breiprojecten in deze shopper. Breipennen passen liggend op de bodem van deze tas. Dus ook om je breiwerk te kunnen meenemen is dit een heel handige tas! Geen uitstekende pennen en groot genoeg voor nog meer spullen. Met 4 soorten tassen zit er voor iedere breister een leuke bij!

Bekijk alle shoppers

Verzendkosten en feestdagen

Voor de patroonboekjes hanteer ik een vast verzendtarief (ook in 2020) van 1,95 ongeacht het aantal boekjes dat je bestelt.
Voor overige bestellingen (handwerkpakketjes, tassen en mokken) blijft het vaste tarief van 3,95 en bestellingen vanaf 50,- worden gratis verzonden.

Breimeisje doet niet aan Black Friday, Cyber Monday, Sinter-Kerst-en-Nieuw, maar… er wordt wel grote bezorgingsdrukte voorspeld in aanloop naar de feestdagen. Wil je er zeker van zijn dat je je cadeau(s) op tijd in huis hebt? Doe dan direct een bestelling in de shop.

Breimeisje Webshop