Blog

5 cadeaus voor breisters die alles al hebben

Wie houdt van breien of haken zal super enthousiast zijn om deze cadeaus te krijgen:

1. Spreken is zilver, breien is goud

Mok Spreken is zilver, breien is goudDrie soorten mokken voor breisters of haaksters. Uit voorraad leverbaar.

Tekst Breimeisje ©
Tekening: Maike Oosterbaan ©

Bekijk de mokken

2. De blits haken

Haaktas De blits hakenSpeciaal voor liefhebbers die graag sjaals haken!

Krijg je geen genoeg van zelfgehaakte sjaals, heb je altijd wel een projectje liggen, dan is dit het leukste tasje daarvoor.

Tekst Breimeisje ©
Tekening: Maike Oosterbaan ©

Bekijk alle tasjes

3. Patroonboekje

Breipatroon babyponchoDe meest populaire patroonboekjes? Het babyjasje in wafelsteek, de babyponcho, de elfenmuts en de babysokjes in ribbels.

Bekijk alle 19 patroonboekjes van Breimeisje

4. Compleet pakketje

Breipakket Breimeisje sportschoentjes roodSportschoentjes breien bestaat er in een kant-en-klaar pakket. In diverse kleuren.

In elk pakket: een patroonboekje, twee bollen, één kleur, één wit en ongeveer 12 gram zwart.

Van dit pakket sportschoentjes kunnen precies 4 sokjes dus 2 paar gemaakt worden. Zo heb je altijd een origineel en persoonlijk kraamcadeautje!

Bekijk het sportschoentjespakket *

* Vanaf medio april 2021 weer verkrijgbaar.

5. Breitas / shopper

Breitas roze Brei de dagHou je huiskamer opgeruimd en bewaar al je breiprojecten in deze shopper. Breipennen passen liggend op de bodem van deze tas. Dus ook om je breiwerk te kunnen meenemen is dit een heel handige tas! Geen uitstekende pennen en groot genoeg voor nog meer spullen.

Bekijk de shopper

Verzendkosten en feestdagen

Voor de patroonboekjes hanteer ik een vast verzendtarief (ook in 2021) van 1,95 ongeacht het aantal boekjes dat je bestelt.
Voor overige bestellingen (handwerkpakketjes, tassen en mokken) blijft het vaste tarief van 3,95 en bestellingen vanaf 50,- worden gratis verzonden.

Breimeisje doet niet aan Black Friday, Cyber Monday, Sinter-Kerst-en-Nieuw, maar… er wordt wel grote bezorgingsdrukte voorspeld in aanloop naar de feestdagen. Wil je er zeker van zijn dat je je cadeau(s) op tijd in huis hebt? Doe dan direct een bestelling in de shop.

Breimeisje Webshop