Blog·Breipatroon

Zwart wit voor een baby? Kijk eens hoe leuk!

Babykleding breien zwart witNooit gedacht dat zwart wit een baby zo leuk zo staan, maar de vele voorbeelden online vormden direct inspiratie voor een nieuw setje.

Het werd een zwart babytruitje. Met een ein-de-lo-ze keuze in patronen die je daarop kunt mazen. Ik had moeite met kiezen 🙂 maar uiteindelijk koos ik voor de muis. Wie het patroon voor het setje of het truitje bestelt, krijgt er er 6 gratis maaspatronen bij waar je uit kunt kiezen!

Babykleding zwart wit SuzyB
Voorbeeld
Bron: suzyb.nl
Een broekje met streepjes maat 50-56 was er al. Nu dus ook een streepjespatroon in maat 62-68.

Het breipatroon is een gedetailleerde beschrijving hoe je de streepjes mooi kunt laten doorlopen en aan elkaar kunt naaien. In het patroon staat een link naar een filmpje op het YouTubekanaal van Breimeisje. Dit alles om maar zoveel mogelijk mensen aan het breien te krijgen, want dat is mijn missie!

Ik wil eigenlijk nog meer zwart-wit breien, maar op dit moment heb ik eerst de patronen van de zwart witte babykleertjes in de webshop gezet.

Ideeën genoeg!

Deken zwart wit Baby's Only
Bron: babysonly.nl

In mijn vorige blog heb ik het patroon voor een babydekentje uitgelegd. Stap voor stap aan de hand van foto’s of een filmpje leg ik uit hoe je de honingraatsteek in 2 kleuren kunt breien.

Baby boxboekje kijkboekje Naturelle
Bron: naturelleshop.nl

En zo’n zwart wit kijkboekje. Ook leuk! Maar… ik begin niet aan meerdere projecten tegelijk (waar breiers nog wel eens last van hebben ;)) Dus dit idee parkeer ik even.

Babykleding zwart wit

Babykleding zwart wit Bellebo
Bron: bellebo.nl
Tot slot deel ik nog wat plaatjes van babykleding in zwart-wit. Te schattig.

Zwart wit babykleding
Bron: minisonly.nl

Breipatronen babykleding zwart wit

Alle patronen zijn stap voor stap beschreven met veel foto’s.

Babytruitje zwart wit breienOver het babytruitje met romperhals schreef ik al eerder. Het is een uniek breipatroon en het truitje is gemakkelijk aan en uit- te trekken. Ook over het hoofd, iets waar veel baby’s een hekel aan hebben.

Patroon babytruitje (5,-)
(linkt naar een update van dit patroon, verschenen in februari 2023)

Breien opmazen maaspatronen
3 van de 6 maaspatronen
Als je het patroon voor het truitje bestelt, dan krijg je er gratis 6 maaspatronen bij!Babybroekje zwart witEen ideaal en comfortabel babybroekje met een mooie pasvorm.

Patroon babybroekje (5,-)
(linkt naar een update van dit patroon, verschenen in februari 2023)

Patroon baby sportschoentjes breienHet patroon om sportschoentjes in twee kleuren te breien is een stap voor stap beschrijving met veel foto’s.

Deze sportieve babysokjes zijn warm, comfortabel en blijven ook nog eens goed zitten door het koordje.

Patroon sportschoentjes (3,95)

Babykleding breien zwart wit