Blog

Beer breien 🌈

Beer breien patroonSinds enige tijd verschijnen er steeds meer beren op vensterbanken. Kinderen kunnen zo tijdens een wandeling op ‘berenjacht’. Ik had nog geen beer, maar sinds vandaag wel!

Enkele jaren geleden ontwierp ik het patroon voor een pandabeer en dit patroon kan natuurlijk in alle kleuren gebreid worden. Ik vond het in deze tijd wel toepasselijk om een beer te breien in kleuren van hoop 🌈

Beer breien

De beer is geheel gebreid in rechte steken en de ogen zijn gehaakt. Ten opzichte van het panda patroon heb ik de oren iets groter gemaakt omdat het regenbooggaren dat ik nog had liggen, vrij dik is. De oren zijn rechte lapjes van ribbels. Door aan weerszijden door de kantsteken een draad te rijgen, deze aan te trekken, maak je de ronding.

Iedereen die kan breien, kan deze beer maken! Het patroon is gedetailleerd, stap voor stap uitgeschreven en voorzien van foto’s.

Patroon

Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Bestel dan direct het patroon.

Als je via iDEAL of Bancontant een digitaal patroon bestelt, krijg je per omgaande een e-mailbevestiging met een link naar het patroon (pdf).

Beer breien voor de berenjacht