Blog

Gewone dingen

Gewone dingenIn alle de onrust van deze week, heb ik besloten om óók gewone dingen te blijven doen. We gaan een moeilijke en onzekere tijd tegemoet en iedereen heeft ermee te dealen of we willen of niet. We hebben geen controle over wat er gebeurt, maar we kunnen wél bepalen hoe we reageren.

En dus.
Ga ik mij richten op gewone dingen en op mijn werk. Ter afwisseling een beetje breien.

Laten we vooral doorgaan met mooie dingen maken nu de wereld in rep en roer is ❤️

Tas - breien - breitas - boodschappentasDe rust die breien mij geeft, kan ik weer gebruiken voor het crisismanagement van mijn gezin.

Pluk (brei) de dag! 🍀

Garen

CottonwoodNa mijn vorige blog hebben jullie massaal garen gekocht. Mijn voorraad garen is bijna op. Van het biokatoen heb ik nog 4 kleuren:

3 bollen beige
3 bollen lichtblauw
6 bollen pastelgeel
24 bollen zalmrozeCotton FunVan het zachte Cotton Fun (100% katoen) heb ik nog 4 kleuren:

2 bollen antraciet
2 bollen pistachegroen
6 bollen jadegroen
8 bollen paars

Mokken

Haakmok van een mug een olifant hakenVan sommige mokken heb ik er nog maar één. Kijk gauw of het toevallig jouw favoriete ontwerp is. Op = op.

De tassen en mokken heb ik laten drukken in Engeland, dus ook dat is onzeker geworden vanwege de Brexit. Ik heb nog geen gelijkwaardige leverancier gevonden in de EU.

De gratis verzending voor bestellingen vanaf € 9,95 geldt nog! *

* In ieder geval t/m 31 maart en zo lang de voorraad strekt.

Shoppers

Breitas roze Breien is Het Nieuwe YogaHet aantal Yoga tassen is nog op één hand te tellen. De donkerblauwe tas met ‘Wie breit, die blijft’ is ook bijna op.

Brievenbuspakje

Mokken worden als pakket verstuurd met PostNL. Bestellingen van garens worden vacuum verpakt, dus in de meeste gevallen kan ik dat als brievenbuspakje versturen. Ook een shopper past precies in een brievenbusdoos. Wel zo handig! ✉️