Blog

Muts met uil

Patroon muts uil breienNieuw patroon! Een kindermuts met uil. De uil maak je met hulp van een kabelnaald. Probeer het eens! Het is echt niet moeilijk en het resultaat maakt je gegarandeerd trots.

Muts met uil

Muts met uil breien patroon Voor de muts brei je twee gelijke delen. De bovennaad sluit je al breiend en de zijnaden naai je dicht met stiksteken.

In het patroon staan 4 maten beschreven: baby, peuter (niet op de foto), kleuter en schoolkind.

Een digitaal patroon bestaat uit 7 A4 en ontvang je per omgaande in je mailbox. Een papieren patroonboekje is A5 formaat en bestaat uit 8 pagina’s. Verzendkosten 1,95 (brievenbuspost).

Benodigdheden

Katia Merino Aran

 • 1 bol van Katia Merino Aran
 • Twee breipennen dikte 4½ of 5
 • Een extra (dunnere) breipen
 • Kabelnaald dikte 4
 • Dunne, stompe (borduur)naald
 • Scherpe schaar

Katia Merino Aran

Katia Merino Aran is een combinatie van een hoge kwaliteit merinowol (Superwash) en acryl. Het garen kan in de wasmachine op 30 graden, bij voorkeur een fijnwasprogramma. Schrik niet van het woord ‘wol’. Deze wol is behandeld waardoor het niet meer kriebelt. Maar het is wel lekker zacht en warm!

Bijpassend

Muts en wanten uilDe uil is dezelfde uil als het patroon van de polswarmers, het kabelvest en de wanten.

Zie hoe leuk de set bij elkaar past!


Muts met uil breien patroon

Kant en klaar

Muts met uil breienDe kant-en-klare items staan weer te koop in de shop!

Alle producten die reeds zijn verkocht, heb ik verwijderd. Dus het overzicht klopt weer. Wat je in de shop ziet staan, daar is één item van.

 

Veel breiplezier!
🤍🤍🤍

 

3 gedachten over “Muts met uil

 1. Vind de patronen erg duur, je hebt er zowat een patronen boek voor.
  Jammer hoor,,,,

  1. Beste Riette,
   De patronen van Breimeisje zijn uniek en uitgebreid. Voorzien van veel foto’s en tips. Ook de afwerking wordt goed uitgelegd. Daar steek ik veel tijd in. Breimeisje is mijn werk, mijn inkomen. Mijn gedetailleerde patronen maken de kans op een mooi breiwerk groot. Ook bij niet heel ervaren breisters. Groet, Sylvie

Reacties zijn gesloten.