Patroon kopen en downloaden

Iedere brei(st)er weet hoeveel tijd het kost om een mooi breiwerk te maken. Een goed patroon maken kost nóg meer tijd. Tijd, materialen en een website kosten ook geld. Breimeisje neemt dit serieus en daarom moeten de unieke patronen voor een een deel van haar inkomen zorgen.

De kooppatronen zijn om deze reden alleen toegestaan voor eigen gebruik. Breimeisje vertrouwt op de eerlijkheid van haar klanten om dit te respecteren.

Wie een patroon bestelt, krijgt een e-mailbevestiging met een link naar het patroon (pdf). Om verspreiding van het patroon te voorkomen, kan het patroon één keer gedownload worden.

Heeft u geen e-mail met downloadlink ontvangen, dan is dat meestal omdat:

  1. U een typefout in uw e-mailadres heeft gemaakt > Stuur Breimeisje dan een e-mail.
  2. De bevestigingse-mail in de spambox terecht is gekomen > Check uw spambox.

Eenmalige download

Open de link alléén op een laptop of desktop. Afhankelijk van de instellingen van uw computer opent het patroon en kunt u het zelf ergens opslaan op uw computer. Of het wordt automatisch in de map downloads opgeslagen.

De downloadlink verloopt niet. Het downloaden van het patroon hoeft u dus niet snel na uw bestelling te doen, dat kan ook een week, een maand of een jaar later nog.

Als u het idee heeft dat het downloaden niet goed is gegaan, dan kan het zijn dat het patroon na het aanklikken direct in de downloadmap van uw computer terecht is gekomen.

Waar u de map Downloads kunt vinden, is afhankelijk van de browser die u gebruikt. Hieronder staan de aanwijzingen voor Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari.

Chrome

Waar staat de map downloads in Chrome?

Firefox

Waar staat de map downloads in Firefox?

Internet Explorer

Waar staat de map downloads in Internet Explorer?

Safari

Waar staat de map downloads in Safari?