Patroon kopen en downloaden

Iedere brei(st)er weet hoeveel tijd het kost om een mooi breiwerk te maken. Een goed patroon maken kost nóg meer tijd. Tijd, materialen en een website kosten ook geld. Breimeisje neemt dit serieus en daarom moeten de unieke patronen voor een een deel van haar inkomen zorgen.

De kooppatronen zijn om deze reden alleen toegestaan voor eigen gebruik. Breimeisje vertrouwt op de eerlijkheid van haar klanten om dit te respecteren.

Wie een patroon bestelt, krijgt een e-mailbevestiging met een link naar het patroon (pdf). Om verspreiding van het patroon te voorkomen, kan het patroon één keer gedownload worden.

Heb je geen e-mail met downloadlink ontvangen, dan is dat meestal omdat:

  1. Je een typefout in je e-mailadres hebt gemaakt > Stuur Breimeisje dan een e-mail.
  2. De bevestigingse-mail is in de spambox terecht gekomen > Check jouw spambox.
  3. Je een bestelling hebt gedaan per vooruitbetaling. Bestellingen via vooruitbetaling worden gemaild of verzonden binnen 48 uur nadat het bedrag is bijgeschreven.

Eenmalige download

Open de link alléén op een laptop of desktop. Afhankelijk van de instellingen van jouw computer opent het patroon en kun je het zelf ergens opslaan op je computer. Of het wordt automatisch in de map downloads opgeslagen.

De downloadlink verloopt niet.

Als je het idee hebt dat het downloaden niet goed is gegaan, dan kan het zijn dat het patroon na het aanklikken direct in de downloadmap van je computer terecht is gekomen.

Waar je de map Downloads kunt vinden, is afhankelijk van de browser die je gebruikt. Hieronder staan de aanwijzingen voor Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari.

Chrome

Waar staat de map downloads in Chrome?

Firefox

Waar staat de map downloads in Firefox?

Internet Explorer

Waar staat de map downloads in Internet Explorer?

Safari

Waar staat de map downloads in Safari?