Blog

Breipatroon kattenmand

Patroon kattenmand breienDe kattenmand is af
AND SHE LOVES IT!! ❤

De rand heb ik volgens patroon gebreid en de pootafdrukjes ingebreid. * Het patroon bevat ook een telpatroon voor een rand met hartjes of botjes (voor een hondenmand).

* Afhankelijk van je eigen voorkeur, kun je de figuurtjes ook opmazen.

Breimeisje maakt kattenmandHet oorspronkelijke patroon is geschreven in 4 maten en 4 schattige motiefjes waaruit je kunt kiezen.

Het patroon beschrijft vier maten op pennen 4½. Ik brei zelf het liefst met 3½ dus ik heb eerst een proeflapje gebreid en het patroon omgerekend. Toen ik met de laatste hand bezig was, leek het alsof ze niet kon wachten om het mandje uit te proberen.

Ik had mijn camera in de aanslag moeten houden, want ze ging meteen in haar mandje staan kneden! Gefilmd met mijn mobiel, kwaliteit niet super, maar leuk om te zien hoe tevreden ze is. Op 1.47 min. gaat ze eindelijk liggen 🥰

Daarna alsnog een paar mooie foto’s gemaakt. Deze kattenmand is een echte aanrader om te breien!

Update

Ik vroeg de ontwerpster om toestemming het patroon te vertalen, dit kreeg ik en het patroon is nu ook te koop in het Nederlands

Patroon poezenmand breien   Patroon kattenmand breien