Blog·Haakpatroon

Sjaal haken 💜

Sjaal haken pakketJuli en augustus waren Hollandse zomermaanden. September is tot nu toe heerlijk! Langzaamaan gaan we richting de herfst en breken er weer lange handwerkavonden aan.

Wat te denken van een gehaakte sjaal?

Sjaal haken Mijn moeder haakte deze sjaal voor haar kleindochter met een gratis patroon van Durable. Het garen, Cosy Fine Faded, is heerlijk licht en zacht en niet pluizig. Het is fijn om mee te werken én fijn om te dragen.

De aanleiding om eens een blog over haken te schrijven, was het feit dat ik nog een kleine voorraad haaktasjes heb. Ik zou deze graag weggeven aan mensen die houden van haken 💜

Daarom heb ik het volgende bedacht. Wie het garen voor deze sjaal koopt in de Breimeisje shop, krijgt dit projecttasje cadeau! *

* De mokken en tasjes zijn uitverkocht, de aanbiedingsprijs is aangepast.

Moeilijkheidsgraad

Patroon sjaal hakenJe hebt een beetje haakervaring nodig om deze sjaal te kunnen haken. Je begint met een magische ring en daarna haak je lossen, halve vasten, stokjes en dubbele stokjes. Speciale steken zijn de clustersteek (cluster van 3 stokjes) en de V-steek (stokje, losse, stokje). In het patroon staat een beschrijving en een schema met haaksymbolen.

N.B. Kwasten aan een sjaal staan leuk, maar zijn tijdens het dragen niet zo handig, deze kun je ook weglaten.

Compleet pakket

Sjaal haken pakket
Breimeisje biedt aan: 11 bollen Durable Cosy Fine Faded in 3 kleuren naar keuze!

Dit pakket kost geen 38,50,
maar slechts 34,95

Verzendkosten Nederland: 3,95
Verzendkosten België: 8,95
Vanaf 50,- gratis verzending

Veel haakplezier!

💜💜💜