Blog

Trui met sjaalkraag

Trui met sjaalkraag breien patroonBrei ook zo’n heerlijke trui met sjaalkraag!
Zoals alle patronen van Breimeisje kan ook de trui met sjaalkraag op twee pennen worden gebreid. Het patroon bestaat uit vijf maten en is per maat, en pen voor pen beschreven.

Maattabel

Trui met sjaalkraagIn het patroon staan de onderstaande maten beschreven.

Kledingmaat Lichaamslengte Leeftijd
74-80 69 tot 80 cm 6 tot 12 maanden
86-92 81 tot 92 cm 1 tot 2 jaar
98-104 93 tot 104 cm 2 tot 4 jaar
110-116 105 tot 116 cm 4 tot 6 jaar
122-128 117 tot 128 cm 6 tot 8 jaar

Excel

Trui met sjaalkraagBij het ontwerpen van patronen is Excel mijn grootste vriend. Dankbaar maak ik gebruik van de formules voor de verschillende maten. Vervolgens ga ik alle maten breien. Dat is een check of de rekensommen kloppen en soms stel ik nog wat bij.

Je kunt kiezen tussen een digitale download (A4) of een papieren boekje (A5).

Digitale download: A4, 18 pagina’s (geen verzendkosten)
Papieren boekje: A5, 24 pagina’s (verzendkosten 1,95)

Veel breiplezier!

🤍🤍🤍

 

6 gedachten over “Trui met sjaalkraag

 1. mijn vraag is verkoopt u nog breitassen?
  u heeft ze in het verleden gehad.

  Vriendelijke groet
  Cisca Steynen

  1. Beste Cisca,
   Helaas verkoop ik geen tassen meer. Ik moest te grote aantallen inkopen, niet rendabel genoeg.
   Vriendelijke groeten,
   Sylvie Zuidam

 2. Goedemorgen Breimeisje. Ik heb in mijn mandje voor 86-92 een pakketje voor trui met shawl kraag kleur beige. Totaal incl verzenden 38,90. Krijg ik daar dan papieren patroon boekje bij. Alvast vriendelijk dank voor reactie.

  Jane Menage

  1. Beste Jane,
   Net als kleur garen kiezen, kunt u bij het patroon ook kiezen voor download of boekje. Als u twijfelt of uw bestelling goed is overgekomen, stuurt u mij na het bestellen gerust een e-mail, dan check ik het.
   Groet, Sylvie

 3. Ha Breimeisje
  Ik zoek het patroon op 2 naalden voor een poncho in dezelfde maten zoals je voor de sjaalkraag trui hebt..
  Kun je mij hiermee helpen?
  Groetjes
  Ingeborg

  1. Hoi Ingeborg,
   Helaas is de poncho er alleen nog maar in babymaten, zie https://www.breimeisje.nl/shop/patroon-babyponcho/
   Gebreid van Scheepjes Stone Washed. Als je deze breit van Stone Washed XL kom je ongetwijfeld uit bij grotere maten, maar dat is een kwestie van zelf proberen. Het staat nog op mijn lijstje om dit zelf te doen, maar daar kom ik dit jaar niet meer aan toe. Groet, Sylvie

Reacties zijn gesloten.