Blog

Van de nood een deugd maken

BreitasWe zagen het al dagen aankomen. De Breidagen in Groningen, eind deze maand, gaan niet door. Wat nu? Iedereen zweeft tussen verstand en gevoel. Maar gisteren won het verstand en dat is maar goed ook. We moeten er met z’n allen het beste van maken.

Uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke beslissingen.
En dus:

Worden bestellingen vanaf € 9,95 GRATIS verzonden! *

* t/m 31 maart en zo lang de voorraad strekt

Tassen & mokken

Mok Wie breit, die blijft cadeau voor wie het leuk vindt om te breienMijn kinderen beginnen meestal met hun ogen te rollen als ik met een spreekwoord kom, maar jullie weten wat het betekent om van de nood een deugd te maken.

Ik werk al jaren vanuit huis en heb ook thuis mijn voorraad staan. Voor jou breng ik graag een pakketje naar de post! 📮

In mijn webshop vind je breitassen, haaktasjes en mokken met unieke (en toepasselijke) teksten.

Breitas roze Breien is Het Nieuwe YogaWees er snel bij, want van sommige ontwerpen is de voorraad beperkt.

Op = op

Cotton FunLos van de huidige situatie, had ik al besloten om te stoppen met de verkoop van garens. Dat vind ik best jammer, maar ook hierbij moet ik verstand voor laten gaan. Ik heb onvoldoende tijd, capaciteit en middelen om soorten, kleuren en verfbaden goed bij te houden.

Kijk of er wat van je gading bij zit. Bestellingen van garens worden vacuum verpakt, dus in de meeste gevallen kan ik het als brievenbuspakje versturen. Wel zo handig! ✉️