Blog·Breipatroon

Wie breit die blijft nu ook als popje

Patroon Wie breit die blijftWie breit die blijft is er nu ook in een breipatroon! Gebreid op twee breipennen.

Dit tafereel is ontzettend leuk om voor jezelf te breien of om cadeau te geven 💙

Het patroon bestaat uit 20 A4’tjes. Dat geeft al een beeld van hoe gedetailleerd het is. De beschrijving is voorzien van veel foto’s en alles is pen voor pen beschreven.

15% korting op een bijpassende tas

Patroon Wie breit die blijft tas shopperOmdat ik mij volledig ga richten op het ontwerpen van breipatronen, geldt voor alle tassen en mokken: Op = op.

Tip: Koop twee of meer artikelen en ontvang 15% korting!

Het maakt niet uit welke tas of mok je kiest. Plaats de artikelen van jouw keuze in je winkelwagentje en je ziet de korting automatisch verschijnen.

Benodigd materiaal

Wie breit die blijft materiaal

  • Patroon popje
  • (Restjes) garen geschikt voor pennen 2½ of 3.
    Het voorbeeld is gebreid van Scheepjes Catona en Schachenmayr Catania. Voor het poppenlijf heb je minimaal 25 gram nodig. Catona is verkrijgbaar in bollen van 10, 25 of 50 gram.
  • Fiberfill (vulling)
  • Twee chenilledraden van 50 cm (het merk Le Suh is verkrijgbaar in verschillende webwinkels).
  • Twee breipennen dikte 2½ (of zelfs 2 ) als je een gemiddelde hand van breien hebt. Als je strak breit, kun je dit popje op pennen dikte 3 breien.
  • Haaknaald dikte 2½
  • Twee hulpnaalden
  • Dunne naald met stompe punt

Patroon

Patroon wie breit die blijftAls je via iDEAL of Bancontant een digitaal patroon bestelt, krijg je per omgaande een e-mailbevestiging met een link naar het patroon (pdf).

De stoel is stevig en blijft goed staan door een kartonnen binnenkant. Bij het patroon zit ook een werktekening om deze binnenkant eenvoudig uit een stuk karton te kunnen knippen of snijden.

Het breipatroon bevat beschrijvingen van de stoelhoes, het wolmandje, het poesje en natuurlijk het popje inclusief haar jurkje. Het hele tafereel kun je breien op twee breipennen. Veel breiplezier! 💙