Blog

Wolwinkel Van Draad

Wolwinkel van Draad in Grou FrieslandGisterochtend bezocht ik Wolwinkel van Draad in Grou. Wat een prachtige winkel! In een mooi dorp, centraal gelegen in Friesland.

Uitwisselen

Boekjes bij Wolwinkel van DraadEigenaresse Sytske ontmoette ik onlangs bij het handwerkcafé en we besloten eens af te spreken om te kijken of we kunnen samenwerken. Ik ben immers gestopt met de verkoop van pakketten en op zoek naar materiaal voor mijn patronen. Het deed mij goed om Durable en Katia garens in de winkel te zien liggen. Daar kan ik wel wat mee!

Wolwinkel van DraadWe wisselden ervaringen uit en de tijd vloog. Om 12.00 uur ging de winkel open dus hielp Sytske haar klanten en ging ik weer naar huis met nieuwe ideeën (teveel)
Altijd teveel 🙂
Keuzes, keuzes, keuzes.

Novita Cotton Feel

Novita Cotton Feel overslagvestje breien patroon BreimeisjeSytske vertelde mij over Novita yarn, een kwaliteitsmerk uit Finland. Ik kende het nog niet, maar van deze bollen Cotton Feel (100% zachte katoen) ga ik een overslagvestje breien.

Persoonlijke service

Wol kopen in Friesland bij Wolwinkel van DraadWol kun je o-ve-ral kopen. Online helemaal. Wat Sytske uniek maakt, is dat zij kwaliteit verkoopt. Kwaliteitswol, maar ook kwaliteit in haar kennis en service.

Twijfel je of je het juiste garen op het oog hebt voor een project? Twijfel je over een kleur? Of een combinatie? Vraag het. Telefoon, mail of app. Ze helpt je graag.

Webshop

Wolwinkel en webshopSytske is een eenvrouwszaak, zo knap! Zij combineert haar fysieke winkel met een webshop. Wie bij haar online iets koopt, krijgt dezelfde service als in haar winkel. Haar webshop lijkt op elke andere webshop, maar in werkelijkheid krijg je dit! Zie foto.

Sytske zal dit niet over zichzelf zeggen, daarom doe ik het 🙂

Voorjaar

Grou Friesland voorjaarEr stond een koude wind, maar aan de bomen kun je zien dat de lente in aantocht is. Ik ga zeker nog eens terug naar Grou!

 

🤍🤍🤍

2 gedachten over “Wolwinkel Van Draad

  1. Zou ik vast ff langs gaan als ik daar in de buurt zou wonen maar blij dat jij daar in elk geval een leuke wolwinkel hebt. Ga er vast eens kijken als ik in de buurt ben maar dat is niet zo vaak.

Reacties zijn gesloten.